Social top menu

Rostar CAS geeft ons zoveel meer inzicht in het rooster, het is nu snel duidelijk waar we mensen nodig hebben en waar ze aan moeten voldoen. Annelies Lernout Business Unit Manager bij V!GO Group.

Wie

VIGO, specialist in technische orthopedie speelt in Europa een leidende rol op het gebied van technische orthopedie. De expertise gaat zeer breed, van braces over rolstoelen tot protheses. Dankzij de vakkennis van V!Go binnen de technische orthopedie en aandacht voor detail bieden zij iedereen met of zonder een fysieke beperking, ongeacht de situatie of leeftijd een oplossing op maat. V!GO helpt u graag vooruit in het leven!

Probleemstelling

“V!GO is de laatste jaren zeer sterk gegroeid als onderneming waardoor het personeelsbestand in omvang sterk is toegenomen en een meer professionele manier van het inplannen van de medewerkers zich opdrong. Een projectgroep binnen V!GO stelde duidelijke requirements op en nodigde hiervoor 3 leveranciers uit die een specialisatie hadden binnen software-planning. Paralax is als beste keuze uit deze vergelijking naar voor gekomen, zij bleken het best aan de verwachtingen te kunnen voldoen tegen de scherpste prijs.”

Resultaat

“Rostar CAS maakt het voor V!GO als organisatie in zijn geheel een stuk makkelijker om op een snelle manier na te gaan welke verstrekker op welke dienst aanwezig is, wie verlof neemt op een bepaald moment of in opleiding is, en wie de eventuele vervanging van een dienst op zich neemt.”

Download de volledige business case!

  • privacy en cookie statement
Heb je hier vragen over? Stel die dan direct aan Sven Diddens:
Stuur een mail
Heb je hier vragen over? Neem dan contact op