Social top menu

MyParalax

De voorbije periode constateerden we dat onze klanten steeds meer nood hebben aan advies op maat. Als aanvulling hierop stellen wij u met gepaste trots ons nieuw klantenportaal MyParalax voor.

MyParalax wordt gebruikt om onze Service Desk vanuit België te faciliteren. Het portaal bevat een volwaardig ticketing systeem, maar is veel meer dan dat. De klantondersteuning zal worden verzekerd door Belgische consultants. Naast een verbeterde interactie tussen klant en specialist voorzien we een kennisbank voor zowel klantspecifieke als generieke informatie.

MyParalax, hét platform voor de efficiënte opvolging van al uw vragen is LIVE. Nu zullen onze collega’s van de Service Desk in Nederland u doorverwijzen naar dit portaal. Het vertrouwde mailadres van support zal niet meer beschikbaar zijn en alle supporttickets worden via MyParalax verwerkt.

Maak hieronder alvast uw account aan:
1. Surf naar MyParalax;
2. Meld u aan als nieuwe gebruiker via de knop “Registreren”;
3. Voltooi uw registratie;
4. Klaar. Welkom bij MyParalax.

Indien er bijkomende vragen zouden zijn, aarzel dan niet om uw vertrouwde consultant of contactpersoon te contacteren. We zien u graag op het nieuwe platform MyParalax. Tot dan!

Ontdek het gemak van MyParalax