Social top menu

Doe de scan: Voldoet de huidige applicatie nog?

Hoe wordt er op dit moment gepland? In Excel of maak je al gebruik van een personeelsplanningsapplicatie? En is de huidige manier van plannen wel efficiënt genoeg? Realiseer je je dat de personeelskosten van een organisatie 60-70% beslaan van de totale kosten. En dat de inzet van een professionele planningsapplicatie direct winst op kan leveren. Doe de scan en beantwoord de volgende vragen. De uitkomst van de scan kan een eyeopener zijn voor de organisatie en een reden opleveren om de huidige manier van plannen en het gebruik van de huidige applicatie eens onder de loep te nemen.

Start de scan

Beantwoord onderstaande vragen op je huidige situatie.

Stap 1 van 5

  • Regelgeving

    De volgende vragen gaan over het signaleren en tonen van meldingen of overtredingen bij iedere inroostering.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Doel van de applicatie

Behaal je doelstellingen door een optimale planning van mensen en middelen die voldoet aan de verwachtte marktvraag en rekening houdt met regelgeving en individuele wensen van medewerkers.

Optimale efficiëntiewinst

Er is veel voordeel te halen uit een efficiëntie (geautomatiseerde) personeelsplanning, al was het alleen al door de lange termijnkoers van het bedrijf af te zetten tegen de huidige status.

Nieuwe privacywetgeving

Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywetgeving (GDPR) in. Voorkom hoge boetes als het gaat om de verwerking van persoonsgegevens en overweeg de overstap naar een professionele planningsapplicatie.