Social top menu

Paralax in verandering

Paralax is een full service Resource Planning Organisatie die (haar) klanten adviseert op het gebied van Strategische/Tactische/Operationele Resource planning(en) en de daarbij horende bedrijf- en planprocessen en beleid. Continue verbeteren, leren en borgen vanuit het juiste inzicht, met het juiste rendement, dat is waar het wat ons betreft om gaat als je de klant wil helpen in een immer veranderende wereld. Op deze wijze de klant aan het roer te kunnen laten staan in het kunnen sturen van de eigen organisatie, dat is waarom Paralax het doet!

De strategie van Paralax is om kennispartner te zijn, meer dan alleen een software leverancier. We zijn ervan overtuigd dat we organisaties verder kunnen helpen op het gebied van Resource en Workforce management door onze gedegen kennis van Resource plannen, planning- en bedrijfsprocessen en waar het de software betreft, de applicatielandschappen en integratie hierin.
Wij houden ons op de hoogte van en anticiperen op de ontwikkelingen naar de toekomst toe in een steeds sneller veranderende digitaliserende wereld.
Paralax versterkt dit anticiperen en ontwikkelen nog verder door intensief samen te werken met expert specialistische partijen als haar partners.